Cine se poate înscrie?

Oricine! Atâta timp cât ai bunăvoință, timp liber și dorința de a te implica în ceva serios, te așteptăm cu drag!

Aici vei găsi activități plăcute și destul de diverse. Mizăm pe cunoștințele tale și pe disponibilitatea ta.

Ne preocupă persoana ta și de aceea dorim ca alături de noi sa îți poți dezvolta abilitățile și îmbogăți cunoștințele.

Ce beneficii poți avea?

Vei lucra alături de o echipă tânără și pricepută și vei fi implicat în activități complexe. De asemenea, îți vei putea exersa anumite abilități sau vei pune în practică anumite hobby-uri. Vei putea pune în valoare ceea ce deja știi. Însă mai mult decât atât, vei avea mulțumirea sufletească de a te fi implicat în ceva care contează cu adevărat

 

Activități principale

Logistice

Know-how

Vei avea ocazia să te implici în structura de organizare tehnică a Marșului, dar și a celorlalte evenimente tematice

Ne poți fi de folos cu ceea ce cunoști deja. În funcție de pregătirea ta profesională ne poți ajuta pe activități specifice precum: editare materiale de prezentare, comunicare și relații publice, activitate de secretariat, coordonare subunități ș.a.

De ce să fac voluntariat?

Cum să te înscrii?

Pasul 1: Ne contactezi

Trimiți la adresa [email protected] un e-mail cu numele tău, numărul de telefon și două paragrafe: unul să conțină motivația ta de a fi Voluntar pentru Familie, iar celălalt să fie o mică prezentare a ta, astfel încât și noi să știm cu cine inițiem contactul.

Pasul 2: Analizăm cererea

Odată primită cererea ta, noi vom analiza, pe de o parte, competențele și motivația ta, iar pe de altă parte, nevoia noastră de resursă umană.

Pasul 3: Devenim colaboratori

Dacă cererea ta răspunde nevoii noastre de resursă umană ne întâlnim, discutăm și trecem la treabă. Voluntariatul, chiar dacă se face când vrem și cât vrem, este o responsabilitate pe care trebuie să ți-o asumi în condițiile și parametrii pe care îi stabilim împreună. Spor la treabă!